«Reflexions sobre els fòrums»,

-En aquesta publicació,bàsicament tinc que autoevaluarme sobre que he aportat sobre el treball que teniem que fer en els fòrums,sense més dir,vaig a començar-hi.

-Els temes que hi havia en el fòrum eren els següents:

  • Influencers: Aquest tema tractava sobre els famosos influencers que hui en día hi han,jo,per exemple,he participat en aquest tema aportant un debat per a parlar,que,per lo vist,ha rebut respostes en general
  • Animals de Companyia: Com diu el nom,aquest tema tractava sobre els animals o mascotes que teníem,inclús altres tipus de animals,en aquest cas,jo he participat en diferents debats de altres companys.
  • Esports: Aquest tema tracta sobre el món dels esports,ja siga el popular fútbol o el tennis,també he participat así,com per exemple en un debat en el que consistía debatir sobre quin equip era millor.
  • Videojocs: En aquest tema havia creat el meu primer debat,bàsicament,aquest apartat tracta del món dels videojocs y diversos tipus de plataformes,sería dels temes que més m’han agradat.
  • Televisió: En aquest tema,han debatit sobre les series o programes de televisió,desde realities fins a telenoveles,i jo he aportat comentat en debats dels companys.

-Personalment pensé que ha participat en tots els temes que hi havien disponibles en el fòrum,he aportat a diferents debats y posts dels companys,es cert que podría haber fet més,clar,sempre es pot fer més,finalment,vaig acabar escribint uns debats y comentant en els demés.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s