Perills d’Internet

-En aquesta entrada de hui,teniém que reflexionar sobre un tema que realment es disgustant i bastant desagradable,el cuál s’anomenen; Grooming i Sexting.

-N’hi ha diferents punt per parlar d’aquest temes ademés de casos tristos que fins i tot han conduït a la pròpia mort de la victíma,clar,no estem parlant d’un cas de olvidar de tan sóls un día,estem parlant d’algo que es pot perseguir día a día,mes a mes i fins tot per a sempre.

-Un conegut cas es el de Amanda Todd,acosada i engañada per un usuari,el cuál li va demanar fotos d’ella nua. I esta,pensant que aquell era el seu amic i en confiança,va cedir,per a finalment manar les fotos per internet i creant fins i tot una comunidad en burla d’aquesta. Acabant,Amanda Todd es va suicidar i encara ronda un video de ella amb permís de sa mare explicant la seva història i els perills que hi pot passar uno en una red social.

-¿Que em paréix? Realment pense que la xica no deuria haber manat aquestes imatges a una persona per vía red social,i menos si no la conéixes en la vida real,peroò tambe en sembla prou mal que aquest usuari les manara per tothom,també em paréix prou mal de part dels companys de la xica,pos esta es va tindre que cambiar de ciutat e institut varies vegades. Però clar,lo de internet sempre es queda.

-Açò es fàcil de evitar,tan sols tinguem que evitar parlar en desconeguts o al menos no contestar a preguntes incomòdes i bloquetjar al contacte no desitjat.

-Un altre metòde relacionat en aquestos temes es el Grooming,que consisteix en guanyarse la confiança de menors fent-se passar per uno mentre que li traus informació i fins i tot dades personals.

-En resum. Anem en compter amb el que fem per ahí i no mos fiem de qualsevol cosa.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s